Teknisk Dykking AS

Techline fra Scubatech!

Vi har gleden av å introdusere Tecline fra Scubatech på det Norske markedet. Scubatech Co Ltd ble etablert i 2002 av en gruppe tekniske dykkere, med trimix og rebreather bakgrunn på instruktør nivå.

Scubatech produserer det meste til en dykker, og i løpet av sine 10 første år så har mange av deres produkter blitt meget godt mottatt. De passerte 10 000 solgte pusteventiler i 2011. Og det er et tall som mange kjente ventilprodusenter ikke er i nærheten av. Med deres bakgrunn og interesse for teknisk dykking så har de skapt varemerke Tecline, men fokus på utstyr til teknisk dykking. Alt utstyr de ønsker å lansere under sitt varemerke blir nøye testet av deres testteam før det slippes på markedet.

De har i sin stab Wojtek A. Filip. Han er instruktør innen IANTD, GUE, PADI og CMAS. Han har en årlig dykketid på +800 timer. Han vet hva som funker og ikke funker. Han har brukt det siste året på å utvikle deres siste vinge; Tecline Donut 22 Special Edition. Og mottagelsen fra det tekniske dykkemiljøet har vært fantastisk.

Se video om utformingen og fordeler ved Tecline vinge her og dykking med Tecline vingesystemet her

Teknisk Dykking ASTelefon: +47 90894730Nettstedskart